Verzenden en Retourneren

Bestellingen voor 15:00 worden dezelfde dag verzonden!

Als je een bestelling op werkdagen voor 15.00 uur hebt geplaatst, wordt je bestelling mits op voorraad dezelfde dag nog verzonden. Wij versturen bestellingen als enveloppenpost of pakketpost. Het is afhankelijk van de verzenddienst (DHL) wanneer je de bestelling in huis hebt. Afhankelijk van onze logistieke partner streven wij ernaar om je bestelling binnen 24 uur te leveren.

Verzendrooster

BesteldBezorging
MaDi - Wo
DiWo - Do
WoDo - Vr
DoVr - Za
VrZa - Di
ZaDi - Wo
ZoDi - Wo


Verzendkosten

De verzendkosten voor Nederland zijn €4,95
De verzendkosten voor Belgie zijn €7,95

Retourneren

Indien een ontvangen product onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoet, kan deze retour gestuurd worden. 
De procedure hiervoor is als volgt:

  • Vermeld in de titel  "Retour #factuurnummer". Geef tevens aan om welk product het gaat.
  • Portokosten en verzendrisico van de retourzending zijn voor rekening van Snapbacks.
  • Je ontvangt z.s.m. het aangepaste product, het nieuw bestelde product of het volledige order bedrag retour.
  • Het opnieuw nasturen van een nieuw product, zijn voor rekening van Snapbacks.
  • Retouradres: Faberlaan 44, 2497 AC Den Haag.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor onze rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Snapbacks maakt gebruik van cookies. u gaat akkoord als u de site blijft gebruiken. Klik hier voor meer info