Verzenden en Retourneren

Bestellingen voor 15:00 worden dezelfde dag verzonden!

Als je een bestelling op werkdagen voor 15.00 uur hebt geplaatst, wordt je bestelling mits op voorraad dezelfde dag nog verzonden. Wij versturen bestellingen als enveloppenpost of pakketpost. Het is afhankelijk van de verzenddienst (DHL) wanneer je de bestelling in huis hebt. Afhankelijk van onze logistieke partner streven wij ernaar om je bestelling binnen 24 uur te leveren.

Verzendrooster

BesteldBezorging
MaDi - Wo
DiWo - Do
WoDo - Vr
DoVr - Za
VrZa - Di
ZaDi - Wo
ZoDi - Wo


Verzendkosten

De verzendkosten voor Nederland zijn €5,-
De verzendkosten voor Belgie zijn €8,-

Retourneren

Indien een ontvangen product onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoet, kan deze retour gestuurd worden. 
Maak gebruik van onze gemakkelijke Retourservice.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor onze rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Snapbacks vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Snapbacks aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Snapbacks gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Wij maken gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaat u akkoord met onze Privacy- en Cookieverklaring