Filter

Toont alle 2 resultaten

Crazy Pepper Snapbacks kopen

Crazy Pepper is ons eigen merk en is ontstaan vanuit een liefde voor stoere snapbacks, caps en petten. Zo produceren we een eigen officiële Crazy Pepper line met de Crazy Panda mascotte, blanco snapbacks met heel veel verschillende prints. De blanc/art petten zijn van uitstekende kwaliteit. Alle caps zijn verstelbaar, waardoor de pet voor iedereen prettig draagbaar is. Door een goede keuze in het soort materiaal zit de snapback ook erg comfortabel. Je nieuwe snapback kopen doe je op Snapbacks.nl

Crazy Pepper snapback bestellen

Crazy Pepper Snapback cap bestel je makkelijk en snel op Snapbacks.nl. Bestel je op werkdagen voor 12:00 dan verzenden wij je cap dezelfde dag. Je ontvangt van ons meteen de track & trace code, wanneer we jouw bestelling verzenden. De bestelde snapback is dan gemakkelijk te online volgen. Je nieuwe cap bestellen doe je veilig & online op Snapbacks.nl.

De originele Snapback

Een snapback is een cap / pet met een verstelbare band aan de achterzijde van de cap. De verstelbare band bestaat altijd uit een kunstof clip met gaten en een kunstof clip met kleine “punten”. De clips zijn aan elkaar te bevestigen. Hierdoor kan je de snapback in verschillende maten verstellen waardoor het voor iedere hoofdmaat comfortabel is om te dragen. De benaming “Snap”back is hierdoor daarom ook ontstaan. Je snapt (klikt) de achterkant van de cap (back) vast aan elkaar.