Verzenden & Retourneren

Bestellingen voor 12:00 worden dezelfde dag verzonden!
Als je een bestelling op werkdagen voor 12:00 uur hebt geplaatst, wordt je bestelling mits op voorraad dezelfde dag nog verzonden. Wij versturen bestellingen als enveloppenpost of pakketpost. Het is afhankelijk van de verzenddienst wanneer je de bestelling in huis hebt. Afhankelijk van onze logistieke partner streven wij ernaar om je bestelling binnen 24 uur te leveren. Wij maken gebruik van BPost, DHL of DPD.

Verzendkosten
De verzendkosten voor Nederland zijn €5,-
De verzendkosten voor België zijn €5,-

Vanaf een bestelbedrag van €50,- kan je genieten van gratis verzending van je pakketje!

Retourneren
Indien een ontvangen product onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoet, kan deze retour gestuurd worden. Maak gebruik van onze gemakkelijke Retourservice.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen crediteren.

De webshop gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.