Filter

Resultaat 1–18 van de 41 resultaten wordt getoond

Snapback kopen bij Snapbacks.nl

Snapbacks zijn al sinds de opkomst van de klassieke pet populair. De eerste petten kunnen zelfs gezien worden als een snapback, denk maar terug aan de klassieke wielrenpet. Dit vertelt eigenlijk al genoeg waarom we vandaag nog steeds caps kopen. Deze petten zijn namelijk tijdloos, uniek en passen bij vrijwel iedere kledingstijl.

Snapbacks zijn in Nederland verkrijgbaar bij de beste cap-webshop van het land: Snapbacks.nl. We leveren een divers assortiment caps waarvan wij vinden dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. Pre-curved caps kunnen voor iedereen een outfit afmaken, net zoals de klassieke snapback. Daarom moet je in het bezit komen van dit fashion-item dat al meer dan 100 jaar invloed heeft op onze kledingstijl.

Opkomst van Snapbacks

In 1922 werd het woord Snapback voor het eerst populair. Gebruikers waren niet meer tevreden met de oude naam van een pet, en begonnen de pet met de platte deksel een nieuwe naam te geven. Sindsdien kennen we de pet met de platte klep als de snapback.

Een pet kopen ging vroeger wat anders dan vandaag de dag de norm is. Nu hoef je niet meer naar een speciale winkel toe. Of nog erger, je hoeft niet meer een curved cap om te buigen tot een platte cap. Wij zijn de webshop voor alle caps, welke soort je ook zoekt.

De grote merken die je vrijwel overal ziet voorbijkomen, zijn bij ons te vinden. New Era snapbacks kopen? Of juist Crazy Pepper, Upfront of State of WOW? Een speciale snapback winkel bezoeken is verleden tijd. Wij hebben het aanbod dat jouw nieuwe pet bevat.

Doen waar we goed in zijn

Bij www.snapbacks.nl kan je terecht voor een breed en uniek assortiment snapbacks. Alle petten die je bij ons kunt vinden, hebben we zelf uitgezocht. De meeste caps zijn afkomstig van New Era, de koning onder de snapbacks. Populaire honkbal- en American Football teams kennen hun plaats op de petten. Zo kom je snapbacks tegen van de Oakland Raiders, LA Kings en de Boston Red Sox.

NBA-NFL of NHL-snapbacks kopen is bij ons mogelijk. Bedrukken van caps doen we echter niet aan, want wij vinden dat het ontwerp op een snapback niet te customized moet worden.

In onze webshop kan je verder ook terecht voor trucker caps en curved baseball caps. Vergeet daarom niet een kijkje te nemen in een van onze andere categorieën!