Hoe verleng je de levensduur van je New Era cap?

Hoe verleng je de levensduur van je New Era cap?

Wij van Snapbacks.nl dragen niets liever dan een goed passende New Era cap. Ze zien er goed uit, voelen goed aan en het belangrijkste is ook dat ze lang meegaan. Maar zelfs de best gemaakte pet zal na verloop van tijd aan slijtage onderhevig zijn als hij niet goed wordt onderhouden. In deze blogpost geven we je onze beste tips om de levensduur van je New Era cap te verlengen, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Laten we beginnen!

Zorg voor je pet – de do’s

Maak je pet regelmatig schoon. Zo verwijder je de ophoping van zweet en vuil waardoor je pet na verloop van tijd zijn vorm en kleur verliest. Meng een beetje mild schoonmaakmiddel met water en gebruik een zachte borstel om het vuil weg te schrobben. Wees voorzichtig – je wilt de stof van je pet niet beschadigen. Spoel het gebied schoon met koel water zodra je klaar bent met schrobben en laat je pet aan de lucht drogen.

Bewaar je New Era cap op een koele, droge plaats als je hem niet draagt. Wij raden je aan een hoedendoos te gebruiken of een speciaal hoedenrek, zodat de vorm van je pet behouden blijft en er tegelijkertijd voldoende ventilatie is. Bewaar je petten niet in plastic zakken, want dan kan de stof na verloop van tijd vergelen.

Spray je pet regelmatig in met een goede beschermende spray. De Crep beschermingsspray – die bovendien speciaal voor New Era ontwikkeld is – is hiervoor ideaal! Hierdoor blijft je pet zo’n 6 weken lang waterafstotend en geniet je van ultieme bescherming.

Zorg voor je pet – de Don’ts

Stop je New Era cap nooit in de wasmachine of droger. De agressieve chemicaliën en hitte van deze apparaten kunnen onherstelbare schade toebrengen aan de stof, de band en zelfs de rand van je geliefde baseballpet. Als je pet er wat slechter uit begint te zien, kun je het beste investeren in een professionele schoonmaakbeurt in plaats van het risico te lopen hem zelf te vernietigen.

Stel je New Era cap niet voor langere tijd bloot aan direct zonlicht, want dan kan de kleur van de stof voortijdig vervagen. Als je je petten moet bewaren op een plek waar veel zonlicht komt (zoals op een vensterbank), zorg er dan voor dat ze ondersteboven worden bewaard, zodat de rand niet direct aan de zonnestralen wordt blootgesteld.

We hopen dat je deze blogpost met plezier hebt gelezen en dat je onze tips om de levensduur van je New Era cap te verlengen nuttig vond! Vergeet niet dat als je je baseballcaps goed verzorgt, ze veel langer meegaan en er wasbeurt na wasbeurt geweldig blijven uitzien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *