Petten merken: wat zijn de populairste pettenmerken van 2022?

Petten zijn al jarenlang een populair accessoire om te dragen bij je outfit. Ook in 2021 zijn petten niet weg te denken uit het straatbeeld. Petten kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd en gedragen, waardoor het een veelzijdig artikel is. Maar welk pettenmerk is nu de beste keuze in 2021? In dit artikel worden de drie populairste petten merken van 2021 op een rijtje gezet.

De populairste petten merken

1. New Era

New Era is zonder twijfel één van de meest populaire petten merken. Het merk New Era kun je naast petten ook kennen van haar kleding. New Era, voluit New Era Cap Company, werd al in 1920 opgericht in de Verenigde Staten. Van origine is het een merk dat veel wordt gedragen door sporters uit verschillende disciplines. Denk aan honkbal, tennis en golf. Het merk levert zelfs de officiële caps voor Major League Baseball teams.

New Era is niet alleen een merk voor sporters, want het wordt ook verkocht in reguliere winkels en gedragen door modebewuste mensen. De afgelopen jaren zie je de caps van New Era namelijk steeds vaker terug bij influencers, modellen en andere beroemdheden. Ook in 2021 worden de petten van New Era veel gedragen. De populariteit van de petten van New Era is te danken aan het feit dat ze beschikbaar zijn in allerlei kleuren en goed te combineren zijn met meerdere kledingstukken. Ook zijn de petten tijdloos waardoor de petten jarenlang gedragen kunnen worden.

2. Djinn’s

Djinn’s is een merk dat afkomstig is uit Duitsland en werd opgericht in 2001. Het merk is kleinschaliger dan andere merken zoals New Era. De petten van Djinns worden veel gedragen door skaters en surfers, dit is dan ook de doelgroep van het merk. Djinns staat bekend om haar unieke designs die bijdragen aan een originele en opvallende kledingstijl. Naast petten kun je ook schoenen en accessoires van het merk aanschaffen.

Wanneer je op zoek bent naar een authentieke pet is Djinn’s een aanrader. Door de relatieve kleinschaligheid van het pettenmerk zit er nog veel groei in en zal je zeker opvallen wanneer je een pet van het merk Djinns draagt. Het merk zal in 2021 steeds meer populariteit genereren, ook buiten de skate- en surfwereld, waardoor je Djinn’s petten steeds vaker voorbij ziet komen op straat.

3. Cayler & Sons

Het pettenmerk Cayler & Sons is een urban merk dat zich voornamelijk richt op mannen. Maar dit hoeft zeker niet te betekenen dat vrouwen dit merk niet mogen dragen! Het zag net als Djinns het levenslicht in Duitsland en het bestaat pas sinds 2012. De ontwerpen van Cayler & Sons zijn stijvol en urban. Naast het uitbrengen van een ruime pettencollectie houdt Cayler & Sons zich ook bezig met het ontwikkelen van andere artikelen zoals t-shirts en sweaters.

Het merk sluit aan bij de behoeften van pettendragers die houden van een opvallende look. Cayler & Sons petten worden vaak gecombineerd met merken als YEEZY en CRAY, waardoor ze goed passen bij de zogenoemde “streetwear” kledingstijl. Het pettenmerk wordt om deze reden veel door jongeren gedragen en zal daardoor alleen maar doorstijgen in populariteit in 2021.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *