Waarom is de New Era 9FIFTY snapback zo populair?

Waarom is de New Era 9FIFTY snapback zo populair?

Het is geen geheim dat de retrostijl terug in de mode is. Of het nu gaat om een muziekstijl of je teverkleden: de jaren ’80 en ’90 maken een comeback op grote schaal. En hoewel er genoeg winkels zijn die vintage kleding en accessoires aanbieden zijn er maar weinig die de kwaliteit van New Era petten kunnen evenaren.

Dat veranderde allemaal toen ze niet zo lang geleden hun Original Fit 9FIFTY snapback cap uitbrachten. De 9FIFTY heeft dezelfde gestructureerde kroon en platte rand als hun 59FIFTY pet, maar met een open verstelbare achterkant waardoor je je pet hoger op je hoofd kunt dragen voor die retro-uitstraling. De pet heeft zelfs een plastic kliksluiting aan de achterkant in plaats van een metalen ringetje en instopbandje zoals andere New Era-petten, allemaal voor die vintage look.

Waarom is de New Era 9FIFTY snapback zo populair?

De New Era 9FIFTY snapback is populair omdat hij hetzelfde uiterlijk en gevoel heeft als de snapbacks uit de jaren ’80 die toen populair waren, maar de 9FIFTY heeft ook een open, verstelbare achterkant. Veel mensen vinden dit prettig, omdat ze het kunnen aanpassen aan hun hoofdomvang voor een comfortabeler draagcomfort.

De New Era 9FIFTY snapback is verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen, zodat je er zeker één kan vinden die bij je persoonlijke stijl past. Bekijk zeker het assortiment 9FIFTY snapbacks op Snapbacks.nl maar eens. De lichte kleurvarianten van wit tot lichtgrijs tot geel zijn erg populair omdat ze passen bij alles wat je draagt. De donkere kleuropties van zwart tot marineblauw tot rood zijn ook erg populair omdat vrij tijdloos zijn en waarschijnlijk ook nooit uit de mode zullen geraken.

Hoe populair is de New Era 9FIFTY snapback?

De New Era 9FIFTY snapback is in de loop der jaren steeds populairder geworden, vooral de laatste tijd. De populariteit van de cap groeide tot een punt waar het populair werd om je eigen cap te customizen. Enkele voorbeelden van beroemdheden die de New Era 9FIFTY snapback dragen zijn Rihanna, Kanye West, Michael Jordan en Jay-Z.

De New Era 9FIFTY snapbacks zijn er in vele stijlen, kleuren en materialen. Ze zijn uiteraard ook verkrijgbaar op Snapbacks.nl aan een zeer mooie prijs! Als je nog vragen hebt over de New Era 9FIFTY snapbacks, neem dan gerust even contact met ons op via de livechat linksonder of via e-mail en we helpen je graag verder!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *